Skrædderi – skrædderløsninger i høj kvalitet

Vi håndhæver de gamle skræddertraditioner

Leder du efter et traditionelt skrædderi? Så har du fundet det rette sted. Hos Tailoriet leverer vi skrædderløsninger til private og erhverv i blandt andet København, herunder Nørrebro og Vesterbro.  

Vi har siden 2011 håndhævet de gamle skræddertraditioner og haft fokus på det gode håndværk. Samtidig lægger vi vægt på at have konkurrencedygtige priser. Det gør vi uden at gå ned i standard på hverken teknik eller materialer. 

Få skræddersyet tøj eller tilpasning af tøjet

Hos Taileriet bliver du mødt med engagement og loyalitet i forhold til dine ønsker og behov. Samtidig kan du altid forvente, at vi bruger den bedst mulige skrædderløsning. Vi springer kort sagt ikke over, hvor gærdet er lavest.

 

Vi laver skræddersyet tøj fra bunden, men vi udfører også reparation, tilpasning og tilretning. Skrædderiet kan endvidere færdiggøre hele tøjpartier med fejl eller behov for ændringer

Vi tilbyder blandt andet:

  •  Jakker og frakker
  • Jakkesæt og blazere
  • Tilpasning og tilretning
  • Andre opgaver for et skrædderi 

Alle vores skrædderløsninger er af højeste kvalitet. Vores skrædder har 20 års erfaring og sørger for den perfekte pasform. Samtidig bliver det klassiske håndværk mikset med tidens stil, form og farver. Du kan naturligvis vælge imellem mange typer stof, knapper og farver samt stilarter. 

Kontakt vores skrædderi for at lave en aftale

Du er meget velkommen til at besøge vores skrædderi. Vi har en oversigt her på hjemmesiden, hvis du søger en fast pris på for eksempel oplægning, tilpasning og reparation, herunder udskiftning af lynlås. Du er også velkommen til at kontakte os på e-mail tailoriet@tailoriet eller telefon 2015 0091, hvis du har spørgsmål.

Kontakt

Åbningstider

Mandag - fredag kl. 09.00 - 17.00
Lørdag kl. 10.00 - 14.00